Ταξιδιωτικά Πακέτα

Προσφορές

Κρουαζιέρες

Ταξίδια Νεονύμφων

Εταιρικά Ταξίδια

Καθημερινές: 08.00 18.00
Τετάρτη: 08:00 - 14:00
(00357) 22 442 055
Για Επείγουσες κρατήσεις εκτός ωρών γραφείου & Αργίες καλείτε:
(00357) 22 442055
info@skevitravel.com.cy
Πειραιώς 12 Γ & Δ, 2023 Στρόβολος

Πίσω στα ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ -

ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ  XRSRI

8 Μέρες 

Γκολ-Τισαμαχαράμα-Σαφάρι Εθνικό Πάρκο Γιάλα-Νουβάρα Ελίγια-Κάντυ-Ορφανοτροφείο Ελεφάντων-Μάταλε-Νταμπούλα-Βράχος Σιγκιρίγια-Τσίλο-Κολόμπο  

Αναχωρήσεις: 19/7

 

Με πτήσεις της GULF AIR:
Λάρνακα-Μπαχρέιν GF 942 13:20 16:40
Μπαχρέιν-Κολόμπο GF 138 20:40 04:25+1
Κολόμπο-Μπαχρέιν GF 139 05:25 08:10
Μπαχρέιν-Λάρνακα GF 941 09:05 12:35

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΚΟΛΟΜΠΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Κολόμπο με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο.


2η μέρα: ΚΟΛΟΜΠΟ ΓΚΟΛ ΤΙΣΑΜΑΧΑΡΑΜΑ
Άφιξη στο Κολόμπο και παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε για την πόλη Γκολ, με έντονο αποικιακό παρελθόν, αφού για πολλά χρόνια ήταν το κυριότερο λιμάνι της Σρι Λάνκα. Αφού προγευματίσουμε και ανακτήσουμε δυνάμεις, θα επισκεφθούμε το αγέρωχο φρούριο της πόλης που χτίστηκε αρχικά από τους Πορτογάλους και έπειτα πέρασε στα χέρια των Ολλανδών και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Σήμερα η περιοχή του φρουρίου είναι γεμάτη με μικρά καταστήματα, καφετέριες κ.α. Θα συνεχίσουμε για την Τισαμαχαράμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 

3η μέρα: : ΤΙΣΑΜΑΧΑΡΑΜΑ ΣΑΦΑΡΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑΛΑ - ΝΟΥΒΑΡΑ ΕΛΙΓΙΑ ΚΑΝΤΥ
Η σημερινή μέρα επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις. Με το πρώτο ξημέρωμα θα αναχωρήσουμε για Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Γιάλα, όπου θα έρθουμε σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον και το ζωικό βασίλειο της χώρας. Ελέφαντες, λεοπαρδάλεις, πίθηκοι, κροκόδειλοι, εκατοντάδες είδη σπάνιων πουλιών και πανέμορφα παγώνια θα σας καθηλώσουν με την άγρια ομορφιά τους. Ακολούθως θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για να προγευματίσουμε και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε ακολουθώντας μια θαυμάσια και καταπράσινη διαδρομή προς την καρδιά της χώρας του τσαγιού. Άφιξη στην κηπούπολη Νουβάρα Ελίγια. Η πόλη ιδρύθηκε από τους Βρετανούς αποικιοκράτες το 19ον αιώνα και είναι γνωστή ως μικρή Αγγλία καθώς ήταν η αγαπημένη τους πόλη για διακοπές. Μετά τη ξενάγηση θα μεταβούμε σε μια φυτεία τσαγιού όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την όλη διαδικασία παραγωγής του καλύτερου τσαγιού στον κόσμο. Συνεχίσουμε για την Κάντυ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η  μέρα:  ΚΑΝΤΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΒΟΤΑΝΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πινναβέλα για να επισκεφθούμε το μεγαλύτερο Ορφανοτροφείο Ελεφάντων στον κόσμο, το οποίο ιδρύθηκε το 1975. Κτισμένο δίπλα σε ένα ποτάμι το Ορφανοτροφείο απαριθμεί γύρω στους 100 ελέφαντες καθώς και μικρά ελεφαντάκια, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν τραυματισμένοι και εγκαταλελειμμένοι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους Περαντενίγια. Στην τεράστια έκταση τους συναντά κανείς εκπληκτικές ποικιλίες φυτών, λουλουδιών και δέντρων. Ακολουθεί ξενάγηση της Κάντυ που είναι χτισμένη στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης, και υπήρξε η τελευταία πρωτεύουσα των βασιλέων της Κεϋλάνης. θα επισκεφθούμε επίσης και τον Ιερό Ναό στον οποίο φυλάσσεται το κειμήλιο του δοντιού του Βούδα. Η μέρα μας θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο παρακολουθώντας τοπικούς παραδοσιακούς χορούς καθώς και περπάτημα σε αναμμένα κάρβουνα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΚΑΝΤΥ ΜΑΤΑΛΕ - ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη Μάταλε όπου θα επισκεφθούμε ένα φυτώριο-κήπο μπαχαρικών. Τα μπαχαρικά υπήρξαν για αιώνες ένα από τα σημαντικότερα είδη εξαγωγής της Σρι Λάνκα, όπου εκτός από την μαγειρική, χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών. Θα συνεχίσουμε για τις εντυπωσιακές σπηλιές της Νταμπούλα οι οποίες στέγασαν για ένα μεγάλο διάστημα τον εξόριστο βασιλιά Βαλαγκάμπα κατά τον 1ον αιώνα π.χ. Όταν επανέκτησε τον θρόνο του έκτισε εδώ τον υπέροχο αυτό ναό, τον οποίο δώρισε στους Βουδιστές μοναχούς. Πρόκειται για ένα μοναδικό σύμπλεγμα 5 σπηλαίων, καλυμμένο με υπέροχες τοιχογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται στιγμές από τη ζωή του Βούδα. Τα σπήλαια κοσμούνται επίσης με αγάλματα του Βούδα, διαφόρων μεγεθών και στάσεων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΝΤΑΜΠΟΥΛΑ ΒΡΑΧΟΣ ΣΙΓΚΙΡΙΓΙΑ - ΤΣΙΛΟ
Μετά το πρόγευμα αφήνουμε πίσω μας την Νταμπούλα και θα επισκεφθούμε τον περίφημο βράχο της Σιγκιρίγια, το σύμβολο της Σρι Λάνκα. Με ύψος 250 μέτρα, πρόκειται για ένα εκπληκτικό πέτρινο φρούριο, εναρμονισμένο στη δημιουργία της φύσης και τις ανθρώπινες κατασκευαστικές δυνατότητες. Χτίστηκε το 477 μ.χ. και είναι γνωστό και σαν το φρούριο Λιοντάρι, λόγω του τεράστιου λιονταριού (περίπου 3 μέτρα) που φύλαγε την είσοδο. Σήμερα σώζονται μόνο οι πατούσες του. Στην κορυφή του βράχου βρίσκονται τα θεμέλια ενός τεράστιου παλατιού με τους ξακουστούς υδρόβιους κήπους και τη βασιλική πισίνα. Θα συνεχίσουμε για την παραθαλάσσια πόλη Τσίλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η  μέρα: 7η μέρα: ΤΣΙΛΟ ΚΟΛΟΜΠΟ
Πρόγευμα και λίγες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στο ξενοδοχείο ή την παραλία. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα Κολόμπο. Άφιξη και περιήγηση της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλιό κτίριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία της Ανεξαρτησίας, καθώς και παλιές εκκλησίες, τζαμιά και Ινδουιστικούς ναούς, που μαρτυρούν τις διάφορες εναλλαγές των κυρίαρχων του νησιού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η μέρα: ΚΟΛΟΜΠΟ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα το μεσημέρι, αναπάντεχα εντυπωσιασμένοι από μια χώρα πλούσια σε ιστορία, μύθους, καταπράσινα δάση, άγρια βλάστηση καθώς και υπέροχες ακτές με τιρκουάζ νερά.

Περιλαμβάνονται:

 Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Κολόμπο-Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό.
 Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 Μια αποσκευή μέχρι 30 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 6 κιλά.
 6 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων με πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
 Επιπλέον πρόγευμα κατά την άφιξη.
 6 δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων.
 Εισιτήρια εισόδου στους χώρους των επισκέψεων.
 Ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός.
 Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
 Φ.Π.Α.
 

Δεν Περιλαμβάνονται:

Έξοδα Βίζας
Ταξιδιωτική ασφάλιση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Κούβας.
Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
Ποτά στα φαγητά
Ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 

Σημειώσεις:

Η έκδοση βίζας στοιχίζει περίπου 40 και η διαδικασία έκδοσης γίνεται μέσω του διαδικτύου.
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΜΟΝΟ Παιδικό
19/7

1.345

1.595

1.045

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνείτε μαζί μας στο 22 44 20 55

 

Send to a Friend     Print this page